down cross right results icon premium content video video hollow icon audio lifeNews icon-comment tick starFilled betSlip hot icon-liveCommentary refresh spinner arrow-down
coral logo ladbrokes logo betway logo williamHill logo bet365 logo paddypower logo betfair logo tote logo 888sport logo
TODAY'S OFFERS
TODAY'S BOOKMAKER OFFERS
Exclusive to new customers:
  • View offer
    £10 welcome offer
    Claim this offer
    UK & ROI customers only. 18+. Place your first bet on sports pools and if it loses we'll refund your stake in cash. Max refund is £10. Qualifying bet is the first sports pool bet added to the betslip. Ten to Follow bets do not qualify. Totewin will be the qualifying bet when a Totewin and a Toteplace bet are struck at the same time. Full T&Cs apply. BeGambleaware.org
  • View offer
    Bet £5 get £20 in free bets
    Claim this offer
    18+ Eligible UK+IRE players. Paypal & some deposit & bet types excl. Min first £5 bet within 14 days of account reg at min odds 1/2 = 4x £5 free bets. Free bets valid for 7 days, stake not returned. This sports promotion cannot be used in conjunction with another Coral.co.uk sports or gaming promotion. No cash-out, restrictions & T&Cs apply.
  • View offer
    Bet £10 get £30 in free bets & a £10 Casino Bonus
    Claim this offer
    Bet £10, get £30 in free bets PLUS another £10 casino bonus. New customers only ? Min deposit £10 ? A qualifying bet is a 'real money' stake of at least £10 ? Min odds 1/2 (1.5) ? Free Bets credited upon qualifying bet settlement and expires after 7 days ? £30 free bets + £10 casino bonus ? Free Bet stakes not included in returns ? Deposit balance is available for withdrawal at any time ? Withdrawal restrictions & full T&Cs apply
  • View offer
    Bet £10 get £30 in free bets
    Claim this offer
    18+. Play safe. New customers using Promo code H30 only, Min £10/?10 stake, min odds 1/2, free bets paid as 2 x £15/?15, free bets credited after settlement of first qualifying bet, free bets will expire 30 days after the qualifying bet is placed, payment method/player/country restrictions apply.
  • View offer
    Get up to £100 in free bets
    Claim this offer
    New customer offer. Place 5 x £10 or more bets to receive £20 in free bets. Repeat up to 5 times to receive maximum £100 bonus. Min odds 1/2 (1.5). Exchange bets excluded. Payment restrictions apply. T&Cs apply.
  • View offer
    £20 risk free first bet
    Claim this offer
    New customers only. Place your FIRST bet on any sportsbook market and if it loses we will refund your stake in CASH. Max refund for this offer is £20. Only deposits made using Cards or Apple Pay will qualify for this promotion. T&Cs apply. Paddy's Rewards Club: Get a £10 free bet when you place 5x bets of £10+. 18+ T&Cs apply.
  • View offer
    Up to £100 in Bet Credits
    Claim this offer
    Up to £100 in Bet Credits for new customers at bet365. Min deposit £5. Bet Credits available for use upon settlement of bets to value of qualifying deposit. Min odds, bet and payment method exclusions apply. Returns exclude Bet Credits stake. Time limits and T&Cs apply.
  • View offer
    £30 in free bets, when you place a £5 bet
    Claim this offer
    New customers only. First single & e/w bet only. Odds of 1/1 or greater. 6 x £5 bet token. free bet stakes not included in returns. Free bets redeemable on horse racing only. Free bets are non withdrawable. No free bet expiry. Eligibility restrictions. Further t&cs apply. 18+. begambleaware.org.
  • View offer
    Bet £5 get £20 in free bets
    Claim this offer
    18+ New UK+Ire customers. Paypal and certain deposit types and bet types excluded. Min £5 bet within 14 days of account reg at min odds 1/2 = 4 x £5 free bets. This sports promotion cannot be used in conjunction with another Ladbrokes.com sports or gaming promotion. Free bets valid for 7 days on sports, stake not returned, restrictions apply.
  • View offer
    Get £30 in free bets when you place a £5 bet
    Claim this offer
    New customers only. First single & e/w bet only. Odds of 1/1 or greater. 6 x £5 bet token. free bet stakes not included in returns. Free bets redeemable on horse racing only. Free bets are non withdrawable. No free bet expiry. Eligibility restrictions. Further t&cs apply. 18+. begambleaware.org.
  • View offer
    Up to £100 in Bet Credits
    Claim this offer
    Up to £100 in Bet Credits for new customers at bet365. Min deposit £5. Bet Credits available for use upon settlement of bets to value of qualifying deposit. Min odds, bet and payment method exclusions apply. Returns exclude Bet Credits stake. Time limits and T&Cs apply.
  • View offer
    Up to £50 in sports free bets
    Claim this offer
    Place a single £/?10 Sportsbook bet and get money back as a free bet if it loses. There are x5 Free Bets available. Max refund per qualifying bet is £/?10. Only deposits made via Credit/Debit Card will be eligible for the promotion. T&Cs apply.
  • View offer
    Bet £5 get £20 in free bets
    Claim this offer
    18+ Eligible UK+IRE players. Paypal & some deposit & bet types excl. Min first £5 bet within 14 days of account reg at min odds 1/2 = 4x £5 free bets. Free bets valid for 7 days, stake not returned. This sports promotion cannot be used in conjunction with another Coral.co.uk sports or gaming promotion. No cash-out, restrictions & T&Cs apply.
  • View offer
    Up to £50 in free bets
    Claim this offer
    Place a single £10 Sportsbook bet and get money back as a free bet if it loses. There are x5 Free Bets available. Max refund per qualifying bet is £10. Only deposits made via Credit/Debit Card will be eligible for the promotion. Paddy's Rewards Club: Get a £10 free bet when you place 5x bets of £10+. 18+ T&Cs apply.
  • View offer
    Bet £10 get £30 in free bets
    Claim this offer
    18+. Play safe. New customers using Promo code H30 only, Min £10/?10 stake, min odds 1/2, free bets paid as 2 x £15/?15, free bets credited after settlement of first qualifying bet, free bets will expire 30 days after the qualifying bet is placed, payment method/player/country restrictions apply.
  • View offer
    Bet £5 get £20 in free bets
    Claim this offer
    18+ New UK+Ire customers. Paypal and certain deposit types and bet types excluded. Min £5 bet within 14 days of account reg at min odds 1/2 = 4 x £5 free bets. This sports promotion cannot be used in conjunction with another Ladbrokes.com sports or gaming promotion. Free bets valid for 7 days on sports, stake not returned, restrictions apply.

How much do you know about the Masters?

Can you answer all our Augusta questions?

Danny Willett won last year, but what price was he?
1 of 1

Try our quiz to test your knowledge about the first Major of the year

1. Jack Nicklaus won the Masters a record six times. On how many other occasions did he finish in the top ten?

a. 10
b. 12
c. 14
d. 16

2. What price was Danny Willett to win the Green Jacket last year?

a. 50-1
b. 66-1
c. 80-1
d. 90-1

3. Which of these players did not win the lowest-scoring amateur award at the Masters?

a. Phil Mickelson
b. Tiger Woods
c. Rory McIlroy
d. Sergio Garcia

4. Which former Ryder Cup captain had a hole-in-one in last year's tournament?

a. Bernhard Langer
b. Tom Watson
c. Davis Love
d. Ian Woosnam

5. Which of these players won their one Green Jacket in a playoff?

a. Charl Schwartzel
b. Adam Scott
c. Trevor Immelman
d. Zach Johnson

Did Charl Schwartzel need a playoff to capture his Green Jacket?

6. How many times did Greg Norman finish second or tied for second at the Masters?

a. 2
b. 3
c. 4
d. 5

7. Who was the last Englishman to lead the Masters after the first round?

a. Paul Casey
b. Ian Poulter
c. Justin Rose
d. Lee Westwood

8. Since 1974, who is the only Masters champion to have won the pre-tournament par three competition more than once?

a. Nick Faldo
b. Bernhard Langer
c. Sandy Lyle
d. Ian Woosnam

9. How many yards longer is this year's course than the one used at Augusta in 1940?

a. 635 yards
b. 685 yards
c. 735 yards
d. 785 yards

10. How many South Africans have finished in the top two at the Masters?

a. 5
b. 6
c. 7
d. 8

Scroll down for the answers

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1. d
2. b
3. c
4. c
5. b
6. b
7. d
8. c
9. a
10. c

How many yards longer is this year's course than the one used at Augusta in 1940?
Bookmaker
Price
E.W. Terms
Sporting
BetVictor
Boylesport
888sport